Saturday, July 12, 2014

diet ocd deddy corbuzier yang benar

diet ocd deddy corbuzier yang benar Je li sve ovo vrijeme niste uspjeli izgubiti težinu? Ipak imate gomilu masnih naslaga na tijelu? 'Ve Done razne sportske, ali nisu uspjeli sastrugati hrpu masti u tijelu? Možda nešto nije u redu sa program koji ste pokrenuli. Može biti zbog ishrane ili manje ozbiljne u vođenju programa koji radite.

Jedna od metoda koja je popularna i mnogi dijeta danas je dilakuka metoda dijeta Deddy Corbuzier OKP. To je jedna metoda koja oslobađa svoje ishrane da jede ništa, po volji, ali samo za vrijeme sata terterntu svaki dan. Osjeća se dobro zar ne? Mogao jesti ništa, ali još uvek diet.Namun nakon sat ponestane, kao brzo kao što ne treba jesti samo mineralnu vodu.

Pa kako da idem na dijetu OKP kako bi uspjeli? Naravno, kako bi biti uspješna moramo stvarno stavi ga u praksi. No pola-pola ili zaustaviti na pola puta. Zato što većina ljudi koji to ne jednu metodu ishrane nije shvatio ili dosadno, a na dijeti. Sljedeći ocrtava ishrani OKP, kao citirao bloga http://roompturaki.blogspot.com.

     No doručak (najmanje 3-4 sata nakon buđenja).
     Jedite 8/6/4 sati dnevno (nakon radnog vremena to je samo pitke vode ili čaja bez šećera), tako da možete podići nivo HGH.
     Možete jesti sve kao i obično, prije nego što ti OKP
     Sport sa uzorkom umjesto dizanje tegova sa kardio, sagorijevanje masti će biti maksimalno 2 dana za redom nakon što je dizanje tegova ako se posta.
     Posni preko 16 sati / dan podiže svoju hormon HGH 1300-2000%, što je korisno za ispravljanje svih funkcija tijela i maksimalno sagorijevanje masti.
     Za potpuni vodič, možete dobiti besplatno ebooknya službenoj internetskoj stranici Deddy Corbuzier www.readyforfit.com.

Nema potrebe da se pokuša ishrani dugo mengunggu OKP, jer zabava tako da ne osjećam kao da sam na dijeti. Posebno za one koji nemaju naviku doručka, definitivno pogodan za obavljanje metoda Deddy Corbuzier dijetama. Sretno!

No comments:

Post a Comment