Wednesday, July 2, 2014

cara jitu mengecilkan paha dan betis

cara jitu mengecilkan paha dan betis Как да се намали бедрата при жените не е твърде трудно, колкото сте си представяли преди. Може би повечето жени правят, защото уморени и мързелив така нататък. Ако просто се излежавате само малка бедрото idela след това не може да получи. Защото бедрата може тънък, ако се направят някои обучение и специалност филмопроизводството стрелна и изгаряне на мазнините в тази област.

Betis tой има малък бедрото е мечтата на всеки човек да се чувства по-лек, защото на дейности и разбира се да направи краката ви да изглеждат по дълга форма и красива. Нуждаете се от малко на борба, която можете да направите лесно в вашия ден за ден дейности. Всяко едно от тези събития може да направи бедрата ви да бъдат малки? Чуйте пълен преглед по-долу.

cara jitu mengecilkan paha dan betis

Cara Mengecilkan Paha

Йога упражнения
Някои йога движения да формират горната част на стъпалото като красива бедрото. Препоръчваме ви да изберете движение йога се фокусира върху бедрото, за да се приведат в действие бързо.

препускам
Други движения също са не по-малко ефективно, че е много по-бързо. Правейки едно бързо ходене, бедрата ви ще бъде тонизирана и разбира се по-малък ieal. Можете да го направите по всяко време и навсякъде.

Нагоре и надолу по стълби
Може би нагоре и надолу по стълбите може да изглежда тривиално, но да се направи движението нагоре и надолу по стълби, също може да се формира по-тънък бедрата и идеал. За да започнете, направете движение нагоре и надолу по стълбите с брой от 2 х 8.

Fox начин на живот
Редактиране на вашия начин на живот чрез намаляване на храни, които съдържат много мазнини. Заменете я с храни, които съдържат много фибри, като плодове и зеленчуци.

Започнете сега, ако искате идеалната част на бедрото. Защото, ако просто прочетете време, без да прави действието, а след това ще mendaatkan никакви резултати. В допълнение, за да намалят размера на бедрата ви, можете да получите някаква информация за здраве и отслабване начин http://historiadapmrn.blogspot.com безплатно тук.

No comments:

Post a Comment