Tuesday, July 1, 2014

cara pakai jilbab segi empat kreasi simple

cara pakai jilbab segi empat kreasi simple Kako nositi hidžab pravokutni lako i jednostavno može ubrzati vrijeme. Ovaj tip vela kao vrlo pogodna za one koji imaju puno vreve i aktivnosti, tako da oni mogu uštedjeti vrijeme za druge aktivnosti. Žene i domaćice u karijeri obično su segudnag dnevne aktivnosti počne pranje, kuhanje, brigu o djeci, da rade aktivnosti ili u uredu ili gdje god.

cara pakai jilbab segi empat kreasi simple


Pravokutni hidžab hidžaba je nekako najviše jednostavan za korištenje i može dikreasikan razne oblike koji se mogu prilagoditi različitim uvjetima. Pravokutni hidžab je također vrlo pogodan za tinejdžere i mlade majke koje žele terliihat moderan i trendi. Zainteresovani da probam? Idi vidim neke slike upute u nastavku.

Hijab Od mnogih vrsta hidžab kreacije, pravokutnog hidžab je najlakši opcija za početnike, kao i oni koji su već stručnjak. Prije početka tutorial, trebalo bi postaviti neke opreme kao što su pravougaonog maramu glavu, a pin i neke dodatne opreme ako je potrebno. Ovdje su neke slike od tutorial:

Ne baš lak i jednostavan način da se nose hidžab pravokutnik iznad? Ti samo odaberete kreacije koje možete prilagoditi potrebama i lakše dana raspoloženje. Osim toga, možete probati moderan način da se nose hidžab za trendi izgled. Dakle, što čekate? Sretno!

No comments:

Post a Comment